КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ-МАГІСТРАМ

9 лютого 2023 р. в Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся урочистий захід – вручення дипломів нашим випускникам. Понад 500 студентів отримали дипломи магістрів.

Церемонію привітання відкрив Іван Грищенко, ректор КНУТД, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України. Іван Михайлович наголосив на надзвичайно важливій ролі кваліфікованих фахівців у здобутті перемоги та повоєнній розбудові України, побажав випускникам бути успішними та визнаними майстрами своєї справи.

Вручення дипломів відбувалося у дружній та урочистій атмосфері. Дипломи разом з Іваном Грищенком своїм випускникам вручали:

Оксана Пасько – декан Факультету дизайну;

Людмила Зубкова – декан Факультету мистецтв і моди;

Ольга Баула – декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій;

Володимир Павленко – декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій;

Олександра Ольшанська – декан Факультету управління та бізнес-дизану;

 

Ігор Панасюк – директор Інституту інженерії та інформаційних технологій.

Від імені студентства зі словами вдячності за здобуті знання, уміння і навички та побажаннями нових наукових досягнень і відкриттів до викладачів та співробітників університету звернулися Наталія Лесюта, голова профспілки студентів та Ігор Борчаний, студент Факультету хімічних та біофармацевтичних технологій:

На завершення заходу випускників-магістрів привітав народний артист України, професор нашого університету Олександр Василенко,

 

а також студенти кафедри сценічного мистецтва і культури, акторської майстерні Віталія Кіно, Факультету культурних і креативних індустрій із яскравою хореографічною композицією.

Урочиста подія завершились дружніми вітаннями та спільним фотографуванням.

Ми щиро вітаємо випускників-магістрів 2023 року! Бажаємо, щоб обрана професія та здобуті знання стали запорукою успіху на все життя!

11.02.2023