КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ З КЕРІВНИЦТВОМ МІЖНАРОДНОГО НАУКОВО-НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

8 лютого 2023 року відбулася зустріч студентів 3–4 курсів кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки КНУТД із керівництвом Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем Національної академії наук України. Під час заходу студенти змогли ознайомитися із широкими можливостями та перспективами розвитку інформаційних технологій в Україні.

З історією розвитку кібернетичної науки та вагомим внеском українських учених у світову скарбницю комп'ютерних наук студентів ознайомили Володимир Осипенко, доктор технічних наук, професор кафедри комп’ютерної інженерії КНУТД та Ігор Суровцев, доктор технічних наук, професор, завідувач відділу Центру. Запитання і відгуки студентів, що лунали під час зустрічі, свідчать про високий рівень зацікавленості та бажання здобувачів освіти нашого університету оволодіти сучасними знаннями в галузі інформаційних технологій.

19.02.2023