КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Доцент кафедри сценічного мистецтва і культури Людмила Ардельян представила Київський Національний Університет Технологій та Дизайну на ТРК КИЇВ в програмі "Говоримо українською"

Людмила Ардельян - заслужена артистка України, відома українська акторка театру і кіно, телеведуча, лауреатка премії «Телетріумф». Голос таких відомих серіалів як "Беверлі-Гіллз", "Гра престолів", "Роксолана. Величне століття". За свою кар'єру озвучила майже 340 кінострічок. Голосом Людмили Ардельян говорять в Україні: Сара Джесіка Паркер, Ніколь Кідман, Лора Дерн, Рейчел Вайс, Анджеліна Джолі, та Дженіфер Лопес.

Телеглядачі високо оцінили творчу майстерність та професіоналізм Людмили Ардельян, яка в прямому ефірі провела майстер клас з культури мовлення, висвітлила основні правила вимови та поширені помилки у спілкуванні українською мовою. Дала практичні поради щодо вимови та спілкування українською. Ознайомила із секретами акторської техніки сценічного мовлення.

Пишаємося нашими професіоналами, зичимо Людмилі Ардельян найвищих творчих та педагогічних досягнень, нових цікавих ролей, натхнення і надалі популяризувати новостворену Кафедру сценічного мистецтва і культури, наш університет та українську рідну мову!

03.03.2023