КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ НАУКОВИЙ ФРОНТ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ: СИНЕРГІЯ ТЕХНОЛОГІЙ АДИТИВНОГО ВИРОБНИЦТВА НА ДОПОМОГУ ЗСУ

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну науковці Центру колективного користування науковим обладнанням «Технології адитивного виробництва» (3D-друк) на чолі з д.т.н., проф. Савченком Богданом Михайловичем налагодили виробництво деталей та елементів військової техніки з використанням технологій 3D-друку.

Наразі наукова діяльність Центру спрямована на розроблення ефективних конструкцій маскувальних покриттів та поверхонь для приховування зразків військової техніки та інших військових об’єктів в оптичному та радіолокаційному діапазонах; високотехнологічних засобів протидії сучасним системам і комплексам технічної розвідки.

  

 

Продукція військового призначення Центру колективного користування науковим обладнанням

«Технології адитивного виробництва» (3D-друк)

 

Колектив Центру тісно співпрацює з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації, Центром спеціальних операцій Служби безпеки України «Альфа» та окремими підрозділами Головного управління розвідки Міністерства Оборони.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

08.03.2023