КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗШИРЕННЯ ПАРТНЕРСТВА З «УКРАЇНСЬКИМ НАУКОВИМ ІНСТИТУТОМ СЕРТИФІКАЦІЇ»

09.03.2023 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася робоча зустріч ректора університету, академіка НАПН України Івана Грищенка з директором компанії «Український науковий інститут сертифікації» (ТОВ “УНІ-СЕРТ”) Романом Михалком.

Роман Михалко – випускник нашого Університету, очолювана ним компанія є лідером у галузі оцінки відповідності медичних виробів та засобів індивідуального захисту, членом Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА), Американської торгівельної палати в Україні (АСС), Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» (АМОМD), Асоціації «Парфумерія та Косметика України» (АПКУ).

Протягом останніх років на базі ТОВ «УНІ-СЕРТ» пройшли практичну підготовку та стажування понад 120 студентів університету. Декілька з них сьогодні плідно працюють у цій компанії.

Під час зустрічі Іван Грищенко і Роман Михалко уклали договір про розширення партнерства й співробітництва між Київським національним університетом технологій та дизайну та компанією «УНІ-СЕРТ». Було обговорено питання подальшої співпраці та її поглиблення з метою проведення спільних наукових досліджень, семінарів, конференцій, стажування та надання робочих місць студентам університету.

У зустрічі взяв участь Ігор Панасюк директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД.

Зустріч відбулася у теплій дружній атмосфері.

10.03.2023