КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 161 «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ»

Нещодавно студенти та аспіранти кафедри хімічних технологій та ресурсозбереження ознайомились із роботою відомих підприємств у галузі переробки полімерних матеріалів: ПрАТ «ВЕНС» і ТОВ «Київгума». Ці підприємства традиційно впродовж багатьох років є партнерами Київського національного університету технологій та дизайну. ТОВ «Київгума» – лідер ринку України з виробництва виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону. Вентс входить до групи компаній Blauberg Group (Мюнхен, Німеччина), яка нині є провідною міжнародною групою у сфері вентиляції. Багато випускників кафедри хімічних технологій та ресурсозбереження розпочали свій трудовий шлях саме на цих підприємствах.

Співробітники підприємств розповіли нашим студентам про особливості роботи в умовах воєнного стану, ознайомили з асортиментом продукції. Студенти мали можливість відвідати основні виробничі підрозділи підприємств, оглянути нове сучасне обладнання. Зокрема Аліна Єрмак, випускниця КНУТД 2021 року, а нині заступник начальника центральної заводської лабораторії з виробництва латексних та композиційних матеріалів ТОВ «Київгума» не тільки ознайомила студентів і аспірантів з роботою обладнання з виробництва полімерної продукції, а й привернула їх увагу до вимог до професійної кваліфікації молодих спеціалістів, поділилася досвідом роботи на підприємстві.

Така активна плідна співпраця з підприємствами галузі сприяє підвищенню рівня практичної підготовки студентів і аспірантів, забезпечує їх затребуваність на ринку праці.

  

 

28.03.2023