КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДРУГИЙ ТРЕНІНГ «ЕКОНОМІЧНИЙ ФРОНТ» ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ

Спікери тренінгуАндрій Литвин, Євген Мотолиженко, Олександр Попов, Іван Грищенко

6 квітня 2023 р. відбувся другий тренінг з теми: «Перспективи експорту українського одягу та взуття в умовах війни» у межах серії офлайн-заходів «Економічний фронт», який було організовано Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією у партнерстві з Офісом з розвитку підприємництва та експорту та національним проєктом «Дія. Бізнес». 

Спікерами тренінгу були Андрій Литвин, заступник директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Євген Мотолиженко, керівник відділу з питань підприємництва Шевченківської РДА, Олександр Попов, в.о. голови Шевченківської РДА в м. Києві та Іван Грищенко, ректор Київського національного університету технологій та дизайну. 

Захід було організовано для керівників і менеджерів малого й середнього бізнесу галузі легкої промисловості. Від університету в тренінгу взяли участь Іван Грищенко, ректор КНУТД, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України та Віктор Ліщук, доктор технічних наук, професор, заступник голови Ради Освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості м. Києва.

Упродовж заходу учасники мали можливість поспілкуватися з представниками іноземних представництв та обговорити актуальні питання розвитку легкої промисловості України та шляхи виходу на міжнародні ринки, а саме: перспективні ринки для експорту українського одягу та взуття в ЄС; тренди на ринку ЄС; вимоги до одягу та взуття на ринку ЄС та ін.

10.04.2023