КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДСУМКИ VIII МІЖГАЛУЗЕВОГО ЯРМАРКУ ВАКАНСІЙ

06 квітня 2023 року у Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся черговий VIII Міжгалузевий ярмарок вакансій. Відкрив захід Іван Грищенко, ректор університету, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України. Іван Михайлович привітав учасників і гостей та наголосив на важливості підтримки молоді в нелегких умовах воєнного стану. Також Іван Грищенко підкреслив роль міцного зв’язку між бізнесом і вищою освітою, розповів про основні пріоритети та напрями діяльності університету.

Цього року захід організовано за сприяння та підтримки Київського міського центру зайнятості. З вітальним словом до учасників і гостей VIII Міжгалузевого ярмарку вакансій звернулася Оксана Шубіна, заступниця начальника відділу сприяння зайнятості Київського міського центру зайнятості. Пані Оксана розповіла учасникам і гостям заходу про проходження навчання і коротко поінформувала про вакансії та інші послуги, що надає центр зайнятості.

Давня дружба та співпраця поєднує Київський національний університет технологій та дизайну з Асоціацією «Укрлегпром». На VIII Міжгалузевому ярмарку вакансій виступила президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт.

Про зміст освіти як критерій відбору співробітників розповів Андрій Сідляренко, L&D for HELs Lead, представник компанії Genesis – української кофаундингової ІТ-компанії, що будує глобальні технологічні бізнеси разом із найкращими підприємцями Центральної та Східної Європи.

Як досягнути практичного успіху у сфері індустрії моди, дала поради студентам Вікторія Махневич – директор ТОВ «ТК-ХАБ».

Оксана Ярмола, регіональний директор з продажів Центрального регіону ПуАТ «КБ «Акордбанк» надала корисні поради здобувачам освіти з фінансової грамотності та запросила до команди молодих і амбітних фахівців.

З презентацією однієї з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі SoftServe на VIII Міжгалузевому ярмарку вакансій виступив Роман Куриленко, employer вrand specialist.

Одну з найбільших ІТ-компаній в Україні, якій точно потрібні наші найкращі дизайнери, інженери, маркетологи та й інші молоді талановиті спеціалісти на Ярмарку вакансій презентувала Наталія Поліщук, керівник лаб-тестування EPAM Systems.

Також на заході з презентацією компанії ПрАТ «Вентиляційні системи» виступила Катерина Большакова, фахівець відділу підбору та адаптації працівників.

 

Цього року участь у Ярмарку вакансій взяли 28 компаній та організацій з різних галузей економіки та сфер діяльності, більшість з яких є постійними учасниками і надійними партнерами університету.

Зокрема, участь у VIII Міжгалузевому ярмарку вакансій взяли такі компанії як: ТОВ «КОСТАЛ-Україна» хімічна галузь (представник Сергій Пристинський), банк «ПУМБ» (представник Аліса Степанян), ФОП ЛИПСЬКИЙ ТМ «LITINI» індустрія моди (представник Тимофій Липський), АТ «Фармак» фармацевтична компанія (представники Надія Штепа, Тетяна Семендяєва), ТОВ «ТД РІЧМЕН» хімічна галузь (представник Наталія Сорокіна), RITO український трикотажний бренд (представник Тетяна Абрамова), ТОВ «КИЇВГУМА» хімічна галузь (представник Катерина Клещова), «Premier Socks» трикотажне виробництво (представник Тетяна Ждамарова), Колективне підприємство Полтавська трикотажна фабрика «Мрія» (представник Тетяна Ждамарова), ПП «ОДИССЕЙ ПЛЮС» виробництво одягу й аксесуарів (представник Вадим Литвин), ПП «Торос-Груп» ортопедичні вироби (представник Анна Харченко), ТОВ «Prime Shoes» виробництво взуття (представник Олександр Бондар), трикотажна фабрика «РОЗА» (представник Ніна Вдовиченко), ТОВ «Рекламний текстиль» (представник Леся Малюта), ТОВ «Фармекс Груп» фармацевтична галузь (представники Тетяна Лелека, Юлія Максименко), «Сурікат» національний виробник сумок та рюкзаків (представник Дарина Атаманенко), кастинг директор , продюсер каналу Україна, директор каналу ТЕЛЕ-ПРО Олександр Пилипенко та Віктор Сухобрус, режисер-постановник, продюсер каналу Україна.

Під час проведення VIII Міжгалузевого ярмарку вакансій було організовано чимало майстер-класів, вебінарів та тренінгів за участю представників провідних компаній з різних галузей економіки та сфер діяльності. На цих майстер-класах та вебінарах здобувачі вищої освіти могли дізнатися про практичне застосування своїх знань і вмінь, поспілкуватися з представниками компаній та поставити їм запитання.

Участь студентів у Ярмарку вакансій сприяє покращенню їх орієнтації на ринку праці, дає змогу отримати прямий контакт з роботодавцями, полегшує їхнє подальше працевлаштування та надихає майбутніх фахівців до нових творчих звершень.

10.04.2023