КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ГОСТИННОСТІ В КНУТД

05.04.2023 року за ініціативи кафедри біотехнології, шкіри та хутра відбувся День гостинності для випускників Шпитьківського академічного ліцею «Скіф».

У рамках заходу провели майстер-класи з біології та хімії. У профільних лабораторіях кафедри біотехнології, шкіри та хутра учні набули навичок проведення якісних реакцій різних груп катіонів і аніонів, виділили хлорофіл з листя шпинату, здійснили спостереження явищ плазмолізу та деплазмолізу в клітинах рослин.

За підтримки Тетяни Деркач, декана факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, Вікторія Плаван, завідувач кафедри хімічних технологій та ресурсозбереження та представники кафедри промислової фармації презентували освітні програми. Особливе зацікавлення у ліцеїстів викликали можливості лабораторій 3D-друку та молекулярної фармакології, хемогеноміки та біогеронтології.

 

Декан Факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Володимир Павленко провів екскурсії лабораторіями і комп’ютерними класами та детально розповів про вступ на освітні програми факультету.

Представники Факультету мистецтв і моди підготували яскраві презентації творчих робіт і дизайнерських колекцій взуття та одягу здобувачів освіти, щоб додати яскравих вражень від відвідування КНУТД та надихнути ліцеїстів на успішний вибір майбутньої професії.

11.04.2023