КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

VIIІ МІЖГАЛУЗЕВИЙ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ: ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТ І МОДИ

6 квітня 2023 року у рамках VIIІ Міжгалузевого ярмарку вакансій на Факультеті мистецт і моди відбулися тематичні бесіди, виступи-презентації, майстер-класи від бізнесу з цільовими аудиторіями здобувачів освіти.

Рік у рік ярмарок викликає значне зацікавлення як підприємств-роботодавців, так і студентів. Цьогоріч здобувачі вищої освіти і випускники Факультету мистецтв і моди мали змогу ознайомитися з діяльністю таких компаній та організацій, як-от: ГК «Текстиль-Контакт» (Вікторія Махневич), ТОВ «ТК-ХАБ» (Ольга Татарінова), «RITO» (Тетяна Абрамова), ТОВ «Premier Socks» (Тетяна Ждамарова), ПП «Торос-Груп» (Анна Харченко), ТОВ «Prime Shoes», «Сурікат» (Дарина Атаманенко), ПП «Торос-Груп» (Олександр Бондар), «Hellissen» (Олена Цимбал), ФОП ЛИПСЬКИЙ ТМ «LITINI» (Тимофій Липський), ПП «ОДИССЕЙ ПЛЮС» (Вадим Литвин), «Мрія» (Тетяна Ждамарова), Швейний цех «ЦеVision» (Дар’я Заскока, Оксана Хан), Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва (Ірина Романюк, Марія Попова), Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу (Валерія Фаріна), Соціальна ініціатива «Одягни пораненого» (Валентина Паукова) та інших, зацікавлених у працевлаштуванні перспективних студентів і молодих спеціалістів.

Зустріч з представниками підприємств відбувалася у декількох локаціях, з урахуванням інтересів випускників та самих представників.

Представники бізнесу зустрілися із здобувачами освіти, викладачами та керівництвом факультету, запропонували вакансії випускникам, розповіли про можливості кар’єрного зростання.

Виробничники наочно презентували діяльність своїх підприємств, відповідали на всі поставлені запитання, роз’яснювали соціальну політику своїх організацій.

Також представники бізнесу приділили значну увагу питанню можливості впровадження дуальної освіти, підкреслюючи надзвичайну важливість отримання здобувачами освіти поглиблених практичних навичок, як інструменту закріплення теоретичних знань.

Факультет постійно підтримує і розширює співробітництво з керівниками підприємств та організацій, багато з яких є випускниками нашого університету. Подія покликана допомогти всім учасникам успішно працевлаштуватися, щоб застосовувати свої знання, уміння та навички в омріяній роботі в українській чи міжнародній компанії.

12.04.2023