КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КВІТНЕВИЙ MONOPOLY’S DAY В СТУДЕНТСЬКОМУ КАФЕ КНУТД!

Студенти Інституту права та сучасних технологій КНУТД мають багато гарних традицій, серед яких чільне місце посідають заходи розвиваючого дозвілля. 10 квітня 2023 року студентське самоврядування ІПСТ КНУТД запросило всіх охочих позмагатися в економічній грі – монополії. Змагання проходили за підтримки студентського кафе КНУТД.

  

Гра «MONOPOLY» родом із 1935 року! Вже 88 років «MONOPOLY» сприяє розвитку логічного мислення, вміння приймати рішення, здатностей вести перемовини.

  

З одного боку, може здатися, що в цій грі в більшій мірі керує Його Величність Випадок. Насправді ні! Переможцем стає той, хто вміє будувати свою стратегію!

Відчути себе справжніми монополістами та показати свої навички бізнесменів забажали студенти факультетів мистецтв і моди, культурних і креативних індустрій, мехатроніки та комп’ютерних технологій, інституту інженерії та інформаційних технологій, інституту права та сучасних технологій.

  

Під час гри, як і належить справжнім стратегам, наші учасники самостійно розраховували рівень ризиків та переваг кожного кроку, вибудовували власну стратегію успіху на шляху створення власного бізнесу.

  

На думку гравців, успіху досягли ті, хто вміє логічно мислити і здатен планувати свої кроки на один етап вперед!

12.04.2023