КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІЗИТ ДО ЛЬВІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ІНДУСТРІЇ МОДИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

Вступну кампанію 2023 року можна офіційно вважати розпочатою, а отже необхідно вирішувати питання випускників закладів фахової передвищої освіти, які  планують продовжувати навчання та вступати в університет.

12 квітня делегація від Київського національного університету технологій та дизайну в складі ректора академіка Івана Грищенко та проректора з наукової та інноваційної роботи Людмили Ганущак-Єфіменко, завітала з робочим візитом до Львівського фахового коледжу індустрії моди для обговорення стратегічних напрямів розвитку і підтримки відокремленого структурного підрозділу. Під час зустрічі вшанували пам`ять випускників, які загинули захищаючи нашу Батьківщину, керівництво коледжу презентувало поточний стан діяльності, безпековий стан навчання, волонтерський рух студентства, національно-патріотичне, морально-правове, художньо-естетичне, трудове, фізичне виховання, розвиток студентського самоврядування та обдарованої молоді, співпрацю з роботодавцями, роботу з батьками та особливості вступної кампанії  2023 року за різними спеціальностями.

Не дивлячись на лихоліття війни трудовий та студентський колективи потужно розвиваються, що дозволяє нам з оптимізмом дивитися у майбутнє та планувати його напрями діяльності на 2023-2024 навчальний рік.

Переконані, що спільними зусиллями університету та коледжу ми можемо забезпечити високу якість освіти на всіх рівнях, максимальний доступ до інформації та комфорт для наших студентів та вступників.

17.04.2023