КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ РАДИ ВЕТЕРАНІВ КНУТД

14 квітня 2023 року відбулося чергове засідання Ради ветеранів і затвердження її нового складу. До складу Ради ветеранів як дорадчо-консультативного органу КНУТД, входять професори, доценти викладачі, наукові та інші співробітники, які зробили значний внесок у розвиток університету. Рада ветеранів, сприяє забезпеченню і реалізації державної політики у галузі вищої освіти та науки, створенню умов для поглиблення співпраці університету та бізнесу, вивчає проблеми та забезпечує їх розв’язання у межах покладених на неї повноважень.

У засіданні взяли участь Іван Грищенко, ректор КНУТД і 10 членів Ради ветеранів, а саме: Віктор Ліщук, професор кафедри технології моди; Марина Колосніченко, професор кафедри моделювання та художнього оздоблення одягу; Ольга Андреєва, професор кафедри біотехнології, шкіри та хутра; Віктор Чупринка, професор кафедри комп’ютерних наук; Анатолій Олійник, професор кафедри приватного та публічного права; Микола Бондаренко, завідувач навчальної лабораторії кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки; Тетяна Махіня, завідувач навчальної лабораторії кафедри технології моди; Валентина Волошко, фахівець з профорієнтаційної роботи Фахового коледжу мистецтв та дизайну КНУТД, м. Київ; Лариса Сергієнко, фахівець 1 категорії деканату Факультету управління та бізнес-дизайну; Надія Пашкевич, комендант корпусу № 4 університету.

Під час зібрання головою Ради ветеранів обрали – Віктора Ліщука, заступником голови Марину Колосніченко, секретарем – Ларису Сергієнко.

У рамках засідання розглянули план роботи на 2023 рік та ухвалили проводити засідання щомісяця.

Підсумовуючи до учасників звернувся Іван Грищенко, який наголосив на важливості досвіду та ролі Ради ветеранів КНУТД у збереженні та розвитку кращих традицій університету та національно-патріотичному вихованні молоді, особливо сьогодні в умовах збройної агресії росії проти України. Ми маємо плекати високі моральні ідеали, спонукати до утвердження освіченості, стійкості, самоідентичності й відповідальності у час випробувань для українського народу, формувати готовність захищати Батьківщину, наближаючи перемогу, здійснюючи підготовку висококваліфікованих фахівців та патріотично свідомих громадян для економічного розвитку та повоєнної відбудови нашої великої, вільної, сильної країни!

Національно свідоме, освічене, сміливе суспільство – непереможне! Разом до перемоги!

19.04.2023