КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОКТОРА МИКОЛИ ЖУРБИ (КАНАДА) ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ, СТУДЕНТІВ І АСПІРАНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХІМІЧНИХ ТА БІОФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

20 квітня 2023 року о 14:00 у конференц-залі КНУТД (ауд. 1-0130) з метою підвищення якості освітнього процесу, інтернаціоналізації вищої освіти та у рамках міжнародного співробітництва у сфері науки та освіти, посилення професійної підготовки здобувачів освіти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій кафедра промислової фармації організувала відкриту лекцію доктора Миколи ЖУРБИ, професора кафедри германістики та славістики університету Манітоби (Вінніпег, Канада) з теми «Сучасна освіта: канадсько-український досвід».

Викладачі, студенти та аспіранти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій КНУТД зібралися у конференц-залі для того, щоб усім разом послухати лекцію. Також чимало зацікавлених студентів та викладачів долучилися до конференції в онлайн-режимі.

 

У ході лекції пан Микола поділився власним досвідом щодо особливостей побудови процесу навчання у закладах вищої освіти України та Канади. Також лектор розповів про тенденції й перспективи використання інтерактивних технологій навчання в сучасній освіті. Такий обмін досвідом корисний як для здобувачів освіти, так і для викладачів.

Лекція проходила в атмосфері активної взаємодії лектора і слухачів, адже забезпечувався зворотній зв'язок через постійну комунікацію з учасниками. Зокрема, було проведено опитування із застосуванням сучасних інформаційних технологій, що дозволили в онлайн-форматі отримати результати відповідей та їх проаналізувати. Також результативною була робота у групах, під час якої учасники лекції напрацювали спільне бачення плюсів та мінусів щодо організації традиційного й інтерактивного форматів проведення лекцій.

 

 

Викладачі, студенти та аспіранти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій щиро вдячні пану Миколі за актуальну пізнавальну лекцію та цікаві завдання.

24.04.2023