КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПОСОЛ РЕСПУБЛІКИ ІРАК ВІДВІДАВ КНУТД

У Київському національному університеті технологій та дизайну Таан Хуссейн Аббас Хуссейн Тимчасово Повірений у справах Республіки Ірак в Україні, Повноважний Міністр зустрівся з Іваном Грищенком, ректором університету, доктором економічних наук, професором, академіком НАПН України. Іван Михайлович розповів про роботу закладу вищої освіти, про спеціальності, за якими в університеті здійснюється підготовка молодших спеціалістів, бакалаврів, магістрів, кандидатів та докторів наук, а також про співробітництво з міжнародними освітніми й науковими закладами світу. Зокрема, ректор зазначив, що одним із наймасштабніших проєктів співробітництва з іноземними вишами нині є співпраця з університетами КНР, у рамках якої студенти навчаються за програмами академічної мобільності за спеціальностями «Промислова фармація», «Дизайн» та «Хімічні технології». КНУТД першим із ЗВО України офіційно почав експорт освітніх послуг у Китай.

Д-р Хуссейн поділився станом справ у сфері вищої освіти в Іраку та відродженням, за його ініціативою, співпраці з українськими закладами вищої освіти  на державному рівні.

Під час зустрічі Іван Грищенко та Таан Хуссейн Аббас Хуссейн  домовилися розробити проєкти майбутньої співпраці між КНУТД та університетами в сфері освіти і науки Іраку.

Попри складний для нашої країни час, КНУТД не зупиняється, постійно розвивається та знаходить нові рішення для професійного розвитку наших студентів та викладачів. Працюватимемо в цьому напрямі і надалі.

Все буде Україна!

30.04.2023