КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В ЕКОНОМІЦІ ЗНАНЬ» КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ

Засідання наукового гуртка на кафедрі підприємництва та бізнесу систематично проводиться  з метою підвищення наукового потенціалу здобувачів вищої освіти всіх рівнів. 

4 травня 2023 року з ініціативи завідувача кафедри підприємництва та бізнесу, д.е.н., проф. Талята БЄЛЯЛОВА відбулося засідання наукового гуртка кафедри  «Розвиток інноваційного підприємництва в економіці знань» на тему: «Бізнес-план – перший крок до успіху!».

Здобувачі вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів, які успішно освоїли  освітню компоненту  «Основи підприємництва» (викладач - д.е.н., доц. Шкода М.С.),  мали змогу представити свої бізнес-плани. Унікальність засідання наукового гуртка  полягала в тому, що учасники мали можливість виступити перед потенційними інвесторами та  підприємцями, які поділилися своїм професійним досвідом та надали цінні практичні поради та настанови на кожний із заявлених бізнес-планів.

Варто відзначити, що засідання наукового гуртка відбулось в оновленій аудиторії кафедри, яка оснащена сучасними ергономічними меблями, плазмовим Smart-телевізором та тепловою завісою. Це  стало можливим завдяки підтримці  керівництва  ТОВ «УКРЮГІМПЕКС», багаторічного стейкхолдера освітніх програм кафедри, зокрема Еннана АШИРОВА. 

«Наука має стати трендом №1 в Україні, важливо об’єднувати зусилля та створювати сприятливі умови для розвитку студентської наукової спільноти, адже сьогодні Україна формується не лише на полі бою, але й у навчальних   аудиторіях. Треба всебічно заохочувати тих студентів, які прагнуть здійснювати та популяризувати  науково-дослідні роботи» - зазначив в своєму виступі Еннан АШИРОВ.

Висловлюємо щиру вдячність за допомогу з реновацією   навчальної аудиторії кафедри підприємництва та бізнесу керівництву ТОВ «УКРЮГІМПЕКС», а також дякуємо всім присутнім  стейкхолдерам  освітніх програм кафедри за небайдужість та допомогу в популяризації інновацій, підтримку ініціатив та студентського наукового руху на кафедрі підприємництва та бізнесу.

 

09.05.2023