КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

АКТИВНІСТЬ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ

 

Студентське життя – це не лише опанування нових знань, умінь та навичок, а й цікаві знайомства, екскурсії, виставки, надійні друзі, захопливі конкурси, майстер-класи, акції тощо. Студенти мають змогу не тільки брати участь у заходах, а й самостійно організовувати та проводити їх, таким чином повністю занурюючись у вир університетського життя, що дає змогу відчути себе справжнім учасником освітнього, наукового та виховного процесів.

1 квітня студенти Факультету дизайну організували та провели акцію обміну смішними подарунками у День сміху, щоб кожен зміг відчути це свято на повну.

Студенти реєструвались у гугл-формі і обирали спосіб передачі подарунка: особисто чи поштою, писали про свої уподобання та переваги щодо очікуваного презенту. Потім отримували контакти своєї пари і домовлялися про місце зустрічі.

Учасники розширили коло спілкування, знайшли нових друзів, отримали приємні подарунки та поділились враженнями від цієї акції.

  

  

  

Всі учасники залишились задоволені та з гарним настроєм!

21 квітня науково-технічна бібліотека КНУТД радо зустрічала студентів з нагоди Всесвітнього дня книги.

 

У науково-технічній бібліотеці КНУТД

Працівники бібліотеки провели екскурсію та представили виставку журналів та книжок з дизайну та моди давно минулих років. Найстаріший журнал датовано 1895 роком та збережено до наших днів.

 

Студенти залишилися під враженнями від виставки та згадали моду колишніх часів.

24 квітня у парку КНУТД відбувся OPEN AIR з нагоди Дня Землі. Студентки Факультету дизайну Єлизавета Циганенко (група БДг5-22), Анна Кулініч (група БДг4-21) виступили на концерті з піснями «Інша любов» та «Відьми», а Анна Косійчук (група Бдо2-22) представила хореографічну композицію.

У рамках заходу відбувся благодійний ярмарок, де всі охочі мали можливість взяти участь і надати свої вироби, а всі зібрані кошти передано на потреби ЗСУ.

Також демонструвалися фотографії наших дизайнерів та була можливість пограти у настільні ігри.

Усі заходи були проведені на високому рівні. Студенти отримали позитивні враження та емоції.

Бажаємо організаторам творчого натхнення та подальших успіхів!

09.05.2023