КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Зустріч здобувачів із практиками в сфері туризму та готельно-ресторанного бізнесу - це завжди про безцінний досвід, навички, про початок і труднощі при відкритті власної справи.

1 травня 2023 року в КНУТД відбулася для здобувачів вищої освіти спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа" гостьова лекція на тему "Розвиток туристичного бізнесу: сучасні виклики та можливості". Спікером виступила - Надія МАКАРЕНКО - засновниця та директорка туристичних операторів «Тревел Юкрейн» та «Тревел Дизайнеріз». Модераторами заходу виступили доцент кафедри ТГРБ, Оксана Борисова та завідувачка кафедри ТГРБ, Наталія Бунтова.

У фокусі зустрічі були питання щодо стану розвитку туризму в країні, проблеми, шляхи їх вирішення та перспективи цієї галузі у післявоєнний період. Надія Макаренко поділилася тим, як її любов до подорожей переросла у власний бізнес, як її ідеї надихнули інших людей до відкриття туристичних дестинацій у різних куточках нашої країни.

Надія не тільки сама розробляє різноманітні туристичні програми, тури вихідного дня, екскурсії по цікавим місцям нашої України , але й заряджає всіх енергією та позитивом, випромінює світло, дає потужну психологічну підтримку, надихає до життя!

Впевнені, що у недалекому майбутньому після остаточної перемоги наша країна увійде у ТОП туристичних дестинацій планети. Індустрія туризму стане важливою точкою опори для української економіки.

Формат зустріч дозволив студентам відчути належність до професійної спільноти, отримати настанови до навчання та мотивацію до зростання. Надія щиро відповіла на питання молоді і поділилася планами на майбутнє.

Дякуємо за зустріч!

Бажаємо усім довгоочікуваного миру, мужності і терпіння, великого натхнення для подорожей!

10.05.2023