КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

З ВЕСНОЮ ПРИХОДИТЬ НАТХНЕННЯ

З приходом весни активізувалися всі види діяльності студентів та викладачів кафедри прикладної фізики та вищої математики. Так на початку квітня почалася плідна робота над створенням стенду світлодизайну. Студенти з наукового гуртка «Ілюзії та фізичний світ» разом зі своїм керівником доцентом Олейніковою І.В. власними силами майстрували обладнання та забезпечували його безпечне використання.

26 квітня керівник гуртка «Застосування аналітичних та статистичних методів при розв’язанні економічних, фізичних задач та задач теорії ігор» доц. Волох Л.В. організувала для студентів 1-го курсу проведення тренінгу в науковій бібліотеці. Співробітники бібліотеки провели інтерактивну екскурсію, під час якої студенти отримали вичерпну інформацію про роль та функції бібліотеки університету як важливого ресурсу для отримання знань.

Веселий весняний настрій, чудова погода та художні інсталяції університету спонукали студентів створити яскраву фотосесію на згадку про неповторні студентські роки.

27 квітня 2023 року студенти гр. БНТ–21 разом з завідувачкою кафедри ПФВМ Лагодою О.А. долучилися до традиційного Дня довкілля, щоб зробити територію свого Університету ще більш квітучою та естетично привабливою.

 

11.05.2023