КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТТЯ ПЕРШОГО СТУДЕНТСЬКОГО МАРКЕТПЛЕЙСУ – U`SEEK

Перший в Україні студентський маркетплейс U`SEEK — це стартап, створений студентами Київського національного університету технологій та дизайну саме для студентів, оскільки завдяки цьому маркетплейсу  вони, з одного боку, мають власну торговельну площадку, де зможуть набувати навичок з організації та ведення бізнесу, з іншого -   матимуть можливість просувати та реалізовувати свої вироби та товари.

Головна мета проєкту – надати можливість студентам заробляти завдяки своїм умінням та навичкам - реалізовувати власні вироби або надавати послуги, оскільки  U`SEEK  буде просувати товари студентів краще, ніж це роблять інші маркетплейси.

Новаторська задумка сервісу оголошень полягає в тому, що порівняно з іншими відомими світовими та українськими маркетплейсами, U’Seek орієнтується саме на молодь та студентів.

Нині на сайті вже більше 160 оголошень від 270 зареєстрованих студентів, які вже активно користуються сайтом та продают свої товари або послуги. 

Також завданням U`seek є об’єднання студентів всіх університетів України в одному місці. Команда студентів проєкту вже активно співпрацює зі студентами  таких  університетів, як Національний авіаційний університет, Київський національний університет будівництва та архітектури, Сумський державний університет, Національний медичний університет ім. О. Богомольця та іншими.

Загалом близько 2500 студентів різних університетів відвідали сайт маркетплейсу U`SEEK, створений студентами Київського національного університету технологій та дизайну, оскільки продавати та купувати на ньому швидко, легко та зручно. Запрошуємо всіх, хто бажає навчитись бізнесу та заробляти, приєднуватись!

15.05.2023