КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОБОЧА ONLINE-ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ КОМПАНІЇ ТОВ “ГІДРО-ГІД” НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ І СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МЕХАТРОНІКИ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

11 травня 2023 року науково-педагогічні працівники та студенти кафедри інформаційних та комп'ютерних технологій та кафедри механічної інженерії факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Київського національного університету технологій та дизайну взяли участь в робочій online зустрічі з представниками компанії ТОВ «ГІДРО-ГІД» (м. Харків).

Компанія «ГІДРО-ГІД» працює на ринку України з 2016 року і є одним з лідерів в галузі інженерного супроводження промислового гідравлічного та пневматичного обладнання, систем змащення та систем автоматизації виробництва.

HRD фахівець компанії ТОВ «ГІДРО-ГІД» Регіна Горленко ознайомила студентів зі сферою діяльності компанії ТОВ «ГІДРО-ГІД», детально розповіла про гідравлічне обладнання та системи автоматизації, що проєктує та виготовляє компанія, ознайомила з сучасними вимогами до фахівців на ринку праці, а також розповіла про  можливості працевлаштування для студентів.

Дмитро Гмиря, інженер компанії ТОВ «ГІДРО-ГІД» під час свого виступу розповів про сучасне програмне забезпечення, особливості проєктування гідравлічного обладнання та засобів автоматизації, що використовує компанія. Він також поділився своїм досвідом працевлаштування та наголосив на важливості участі студентів у конференціях, олімпіадах та наукових розробках.

Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері. Студентів зацікавили можливості для проходження практики та працевлаштування в компанії, а також технічні аспекти автоматизації гідравлічного обладнання.

Разом з присутніми колегами з Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Хмельницького національного університету, Херсонського національного технічного університету було обговорено питання співпраці, а також актуальності освітніх програм спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування».

Проведення подібних зустрічей має велике практичне значення, оскільки це дозволяє підтримати взаємовідносини між підприємцями і закладами вищої освіти, сприяти подальшому співробітництву та забезпечити додаткову мотивацію для студентів до навчання та розвитку у майбутньому.

15.05.2023