КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КНУТД НА НАВЧАННІ-ПРАКТИЦІ В МЕРЕЖІ ГОТЕЛІВ КЛАСУ «ЛЮКС»

У період з 5 по 13 травня 2023 року студенти Факультету культурних та креативних індустрій кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу КНУТД проходили навчання-практику за дуальною формою навчання в готелях групи компаній N.P.B. GROUP: «АТЛАС-ДЕЛЮКС» (м. Львів) та «Панська гора» (с. Сокільники, Львівська область). Куратор навчання – Юлія Бірюкова, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Практична підготовка відбувалася відповідно до затвердженої програми навчання.

Готелі та ресторани групи компаній N.P.B. GROUP є взірцем високого рівня гостинності.

Важливо зазначити, що участь у підготовці наших фахівців брав особисто Ігор Назаркевич, засновник і керівник N.P.B. GROUP, який має великий досвід багаторічної плідної праці.

Підбиваючи результати практики здобувачів освіти Іван Грищенко, ректор КНУТД та Ігор Назаркевич, провели урочисту церемонію вручення сертифікатів студентам за успішне проходження навчання-практики за дуальною формою освіти.

Студенти висловили вдячність усім за організацію цієї важливої для їхнього майбутнього професійного становлення практичної реалізації набутих умінь та навичок.

Така форма навчання в Київському національному університеті технологій та дизайну надає можливість майбутнім фахівцям поринути в реальні умови своєї сфери роботи та отримати свій перший важливий професійний досвід.

18.05.2023