КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Розвиваємо освітню співпрацю з Великодимерською територіальною громадою

15 травня 2023 року Київський національний університет технологій та дизайну радо зустрічав директорів шкіл Великодимерської територіальної громади Броварського району Київської області. На зустрічі були присутні очильниці освітнього напряму – начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Іваненко Тетяна Вікторівна, заступник начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Хитра Ірина Володимирівна, та директори шкіл Великодимерської територіальної громади Броварського району Київської області – директорка Бобрицького ліцею Куць Тетяна Григорівна, директорка Богданівського Дейко Людмила Сергіївна, директорка Великодимерського ліцею Філіпова Тетяна Анатоліївна, директорка Гоголівського ліцею Дяченко Оксана Іванівна, директорка Плосківського ліцею Малаш Людмила Вікторівна, директорка Руднянського ліцею Компанець Ольга Петрівна, директорка Русанівського ліцею Луценко Галина Дмитрівна, директорка Тарасівського ліцею Олексієнко Марія Миколаївна, директорка Шевченківського ліцею Сігачова Лариса Анатолівна.

Ректор професор, доктор економічних наук, академік НАПН України Іван Грищенко провів робочу зустрів з учасниками, де було обговорено подальші вектори співпраці згідно з попередньо укладеним меморандумом.

Учасників візиту привітали студенти КНУТД – представники активу студентського профкому та самоврядування. Особливу атмосферу відчули гості у стінах зали вченої ради, де відбуваються робочі та урочисті наукові події університету.

Декани факультетів та директори інститутів презентували спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти, завідувачі кафедр розкрили особливості унікальних освітніх програм, особливості організації освітнього процесу, зокрема, в умовах воєнного стану. Відповідальний секретар приймальної комісії університету Тетяна Власюк розказала про особливості цьогорічної вступної кампанії.

Проректор з наукової та інноваційної діяльності професор Людмила Ганущак-Єфіменко та проректор з цифрової трансформації Володимир Стаценко ділилися досвідом та успіхами міжнародної діяльності, інноваційними розробками творчих наукових колективі університету, розвитком цифровізації в університеті, можливостями успішного працевлаштування після закінчення університету.

До уваги гостей було запропоновано екскурсію науковими та навчальними лабораторіями кафедр, музеями та постійнодіючою виставкою видань вчених КНУТД, розміщених біля зали ректорату.

Ми переконані, що тільки у єднанні та відданою своєю працею ми наближаємо Перемогу. А отже, освітній фронт єдиний у прагненні до об’єднання зусиль і напрацювання стратегічних підходів щодо післявоєнного відновлення та розвитку України.

23.05.2023