КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА ФІЛОСОФІЇ ТА КУЛЬТУРОЛОГІЇ ДАЙДЖЕСТ ТРАВНЯ

Уже доброю традицією кафедри філософії та культурології Факультету культурних і креативних індустрій стали заходи до Дня матері. Студенти 1 курсу Університету пишуть  вітальні листівки своїм мамам.

 

«Подаруй свою любов мамі»

17 травня 2023 року на кафедрі провели чудовий майстер-клас для здобувачів освіти та викладачів з розпису пряників. Модератор заходу – студентка 1 курсу Марія Каріна (гр. БВМ-22).

У Міжнародний день музеїв (18 травня) студенти культурологи 1 курсу разом із Поліною Герчанівською, завідувачкою кафедри філософії та культурології та Дариною Черняк, доцентом кафедри відвідали вишуканий та атмосферний Victoria Museum та доторкнулися до моди і краси.

 

 

Студенти 1 та 2 курсу взяли участь у вікторині «Північне та південне Відродження».  Модератор заходу – Катерина Данник, доцент кафедри філософії та культурології.

 

Також кафедрою філософії та культурології  було проведено  конкурс  творчих робіт  студентів.

Роботи студентів: Дирини Демчук (гр. БІМд-22), Вікторії Сердюк (гр. БВМ-22), Дарини Щербини (гр. БВМ-22), Маріанни Джури (гр. БДг-5-22), Діани Фоменко (гр. БШМК-22), Ярослава Скоренка (гр. БТУР-22), Валерії Лаврійчук (гр. БВМ-21), Діани Щуренко (гр. БВМ-21), Софії Подік (гр. БВМ-21), Марії Каріної (гр. БВМ-22), Юліанни Гарус (гр. БВМ-22), Одександри Міхнюк (гр. БШМК-22) експонуються в Музеї історії КНУТД.

Роботи здобувачів освіти кафедри у Музеї історії КНУТД

 

27.05.2023