КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЧАС СТВОРЮВАТИ НОВІ ЮРИДИЧНІ ПРОДУКТИ

В рамках Договору про співпрацю між Київським національним університетом технології та дизайну і Громадською організацією «Лабораторія юридичного дизайну», наш університет виступить як партнер у проєкті «Сертифікатна програма «Школа юридичного дизайну», який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

  

27.05.2023 розпочалося навчання у «Школі юридичного дизайну». Метою навчання є робота з модернізації правничої освіти, зокрема розвитку стартап культури, цифрових навичок та підходу дизайн-мислення, орієнтованого на людину, що буде реалізований через навчання щодо набуття компетенцій для забезпечення роботи на перетині права, бізнесу та ІТ.

 

В результаті конкурсного відбору участь у програмі «Школа юридичного дизайну» було погоджено студенткам першого курсу кафедри приватного та публічного права, спеціальності 081 «Право» – Маргариті Гуляницькій та Даніеллі Амбруш.

  

Разом із студентами в проєкті «Школа юридичного дизайну» приймуть  участь Полат Ірина – провідний юрисконсульт, уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції КНУТД, аспірантка кафедри приватного та публічного права та Фастовець Наталія – доцент кафедри приватного та публічного права.

За результатами навчання ГО «Лабораторія юридичного дизайну» проведе серед слухачів конкурс стартапів. Тематикою стартапу від КНУТД як партнера запропонована Програма мінімізації  корупційних ризиків.

Взаємовигідна співпраця попереду! Тримаємо освітній фронт!

29.05.2023