КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДОСЛІДЖЕННЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ СПІВПРАЦІ НА МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ-2023

Представники Факультету мехатроніки та комп'ютерних технологій КНУТД відвідали Міжнародний промисловий форум-2023, який відбувся з 30 травня по 1 червня у Міжнародному виставковому центрі. У складі делегації були Володимир Павленко, декан факультету мехатроніки та комп'ютерних технологій, Олексій Воляник, завідувач кафедри механічної інженерії, Олександр Манойленко, доцент кафедри механічної інженерії та Юрій Лебеденко, доцент кафедри інформаційних та комп'ютерних технологій.

Головною метою відвідування форуму було дослідження досягнень сучасної промисловості та пошук потенційних партнерів, стейкхолдерів, роботодавців та визнаних професіоналів, зацікавлених у залученні та розвитку освітніх програм за спеціальностями 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Під час форуму представники факультету зустрілися з провідними фахівцями та представниками промисловості, обговорили новітні технології та тренди в галузі, а також обмінялися досвідом та ідеями з колегами з інших університетів та організацій.

Така участь у міжнароднх подіях допомагає нашим фахівцям залишатися на передовій технологічного розвитку та підтримувати активний зв'язок із світовою спільнотою.

 

Важливим результатом участі представників університету у цьогорічному форуміє попередні домовленості з інноваційними промисловими підприємствами, зокрема щодо співпраці в освітньому процесі та практичній підготовці студентів. Діалог між університетом та промисловим сектором сприятиме готовності студентів до викликів сучасного ринку праці та допоможе їм знайти перспективні робочі місця в майбутньому.

 

04.06.2023