КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОЄКТ “UKRAINE SUPPORTS FASHION EDUCATION”

Проєкт «UKRAINE SUPPORTS FASHION EDUCATION» створено за ініціативи викладачів кафедри технології моди з метою посилення мотивації студентів та розвитку їх творчого потенціалу, підвищення рівня фахової підготовки.

«UKRAINIAN SUPPORT FASHION EDUCATION» розпочав свою роботу наприкінці 2022 року. Та навіть у надскладних умовах воєнного стану та енергетичної кризи були проведені зустрічі з Хелен Марлен, провідним фахівцем компанії, директором бутику та Артемом Кичою амбасадором бренду Santoni, Костянтином Кофтою, дизайнером та засновником «Kofta studio».

 

В онлайн-форматі відбулася зустріч з провідним фешн-фотографом, власником фотостудії та викладачем зі студійного світла Сергієм Лаврусенком.

 

26 травня 2023 у рамках спеціального проєкту менторської підтримки творчої молоді «UKRAINIAN SUPPORT FASHION EDUCATION» було проведено зустріч Катрін Нікітіною-Корінь – стилістом-консультантом бутику Saint Laurent (YSL). Захід було присвячено професійному святу – Дню працівників текстильної та легкої промисловості.

 

Катрін має понад 5 років досвіду роботи персонального стиліста та майже 500 клієнтів, серед яких Руслан Багінський (відомий дизайнер капелюшків), Марина Авдєєва (директор компанії «Арсенал»), Маргарита Стороженко (українська модель) та інші.

 

До зустрічі долучилося понад 50 студентів факультетів мистецтв та моди, дизайну, хімічних та біофармацевтичних технологій різних освітніх програм.

 

Проєкт є лекторієм з фахівцями сфери індустрії моди різного спрямування. Такі зустрічі та практичний досвід лекторів проєкту є дуже важливим, цінним для здобувачів освіти провідного закладу освіти в Україні з напряму дизайну.

Підтримуємо молодь, працюємо заради перемоги!

07.06.2023