КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ДИЗАЙНУ

1 червня 2023 року представники КНУТД завітали до Чернігівського фахового коледжу інженерії та дизайну. Університет представляли: Ігор Панасюк, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій (ННІІІТ), Володимир Павленко, декан Факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій (ФМКТ) та Світлана Демішонкова, заступник директора ННІІІТ.

Зустріч з випускниками коледжу організували з метою їх інформування про можливість подальшого навчання у Київському національному університеті технологій та дизайну.

Ігор Панасюк і Володимир Павленко розповіли майбутнім абітурієнтам про спеціальності, за якими готують фахівців у нашому університеті. А також надали вичерпну інформацію щодо подальших перспектив з працевлаштування та рекомендації, які допоможуть обрати шляхи професійного та кар'єрного розвитку. 

На зустрічі були присутні викладачі коледжу та випускники за спеціальностями: 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика», 174 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 071 «Облік і оподаткування, митна справа».

Після спілкування зі студентами відбулася робоча зустріч з Олексієм Гайдеєм, директором коледжу, Людмилою Рославець, заступником директора коледжу з навчальної роботи та представниками педагогічного колективу. Було обговорено проблеми та перспективи спільної роботи з підготовки висококваліфікованих фахівців, погоджено плани подальшої співпраці.

Сподіваємося на поглиблення співпраці між Чернігівським фаховим коледжем інженерії та дизайну та Інститутом інженерії та інформаційних технологій і Факультетом мехатроніки та комп’ютерних технологій КНУТД.

Чекаємо випускників коледжу в КНУТД для відкриття для себе різноманітних кар'єрних можливостей та нових шляхів досягнення успіху!

07.06.2023