КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ ОПП «ЦИФРОВЕ МИСТЕЦТВО»

На кафедрі цифрового мистецтва Факультету мистецтв і моди КНУТД відбулось обговорення шляхів розвитку освітньо-професійної програми «Цифрове мистецтво» за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація». Гарант освітньо-професійної програми, Антоніна Дубрівна, завідувач кафедри цифрового мистецтва, кандидат мистецтвознавства зустрілася зі стейкхолдером Ігорем Дудкою, арт-директором брендингової агенції Headshot – Advanter Group. Було отримано схвальний відгук щодо концепції програми, а саме: синтезі цифрових й традиційних образотворчих практик в системі підготовки майбутніх фахівців і було домовлено про менторські програми для здобувачів освіти.

Дар’я Чембержі, член робочої групи освітньо-професійної програми, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри цифрового мистецтва зустрілася із стейкхолдером Остапом Ковальчуком, кандидатом мистецтвознавства, доцентом, заслуженим діячем мистецтв України, деканом Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Київського університету імені Бориса Грінченка.

У ході зустрічі стейкхолдер акцентував на позитивному аспекті освітньої програми: різносторонній практичній підготовці майбутніх художників, здатних до вирішення складних практичних завдань, і вніс пропозицію про розширення вивчення сучасних напрямів візуального мистецтва з метою надання здобувачам освіти масштабного уявлення про процеси розвитку в культурно-мистецькому просторі України й світу.

Пропозиції стейкхолдерів були враховані та обговоренні на засіданні кафедри цифрового мистецтва. Маємо всі підстави вважати, що вони сприятимуть позитивному розвитку освітньої програми «Цифрове мистецтво».

12.06.2023