КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ГУРТКА «БІОТЕХНОЛОГ» ЗА 2022/2023 н.р.

Уже другий неспокійний воєнний навчальний рік, в умовах збройної агресії росії проти України, наша неймовірна молодь має бажання пізнавати нове та займатися науковою роботою в сфері біотехнологій.

За 2022/2023 н.р. члени гуртка «Біотехнолог» брали участь у проведенні експериментальних досліджень за напрямами: біотехнологія високомолекулярних сполук, препарати на основі живих мікроорганізмів та продуктів їх життєдіяльності, новітні мікробні технології та нанобіотехнологія, агробіотехнологія.

Науковий доробок студентів представлено на наукових конференціях міжнародного рівня, зокрема на ICAMS 2022 Proceedings (26-28 October 2022, Bucharest, Romania): CERTEX press, 2022, матеріали якої входять до наукометричної бази Scopus.

За підсумками 2022/2023 н.р. члени гуртка «Біотехнолог» опублікували результати своїх наукових досліджень у 5 статтях, та 20 тезах доповідей конференцій міжнародного рівня, що були організовані у Києві, Харкові, Полтаві, Львові (Україна); Бухаресті (Румунія); Вільнюсі (Литва); Барселоні (Іспанія); Чикаго (США).

Упродовж року гуртківці долучились до відкритих лекцій,  представлених провідними фахівцями галузі з України, Бельгії, Литви та США.

Рік для гуртка «Біотехнолог» був плідним, насиченим та цікавим!

Все буде Україна! Разом до перемоги!

 

 

14.06.2023