КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДСУМКИ УЧАСТІ ЗДОБУВАЧІВ КАФЕДРИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ В НАУКОВИХ ТА ОСВІТНІХ ЗАХОДАХ

У весняному семестрі поточного навчального року відбулася низка освітніх та наукових заходів, у яких брали участь здобувачі спеціальності 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньої програми «Електромеханіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме:

– 10–12 квітня 2023 р. на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася відкрита університетська студентська олімпіада з дисципліни «Енергетичний менеджмент» зі спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 144 «Теплоенергетика». В олімпіаді взяв участь та протестував свої знання з дисципліни М. Воздраганов, студент гр. БЕМ-20. Усі учасники олімпіади отримали цінні подарунки.

– Студент гр. БМЕ-19 В. Федь взяв участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Електроніка», який проходив на базі кафедри «Електроніка, автоматика, робототехніка та мехатроніка» Національного університету «Чернігівська політехніка». В. Федь представив наукову роботу «Моделювання мережевого інвертору гібридної фотоелектричної системи об’єкту з підвищенням потужності вище ліміту потужності», виконану під науковим керівництвом проф. О. Шавьолкіна.

– 01–03 червня 2023 року у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся другий тур Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, який проходив під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. За результатами конкурсу М. Дзюбенко, студент гр. БЕМ-21 отримав диплом 2 ступеня, представивши наукову роботу «Проєктний підхід в електротехнічній освіті» (науковий керівник – проф. І. Шведчикова).

Участь у наукових конкурсах та олімпіадах надає студентам унікальну можливість випробувати свої знання, навички та творчий потенціал у конкурентному середовиші.

18.06.2023