КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ВОЛЬФА БУРГЕРА ПРОФЕСОРА КООПЕРАТИВНОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БАДЕН-ВЮРТЕМБЕРГ ШТУТГАРТ (DHBW STUTTGART)

30 травня 2023 р. у рамках міжнародної співпраці між Кооперативним державним університетом Баден-Вюртемберг Штутгарт (Duale Hochschule Baden-Wuerttemberg Stuttgart, DHBW Stuttgart, Німеччина) та Київським національним університетом технологій та дизайну відбулася відкрита лекція Вольфа Бургера, професора DHBW для студентів та аспірантів Інституту інженерії та інформаційних технологій. Модераторами заходу від КНУТД стали Ігор Панасюк, директор Інституту, професор і Ірина Шведчикова, професор кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки. Лекція професора Вольфа Бургера відбувалась англійською мовою. Переклад зустрічі здійснив Борис Злотенко, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки, професор.

Тематика лекції була присвячена сучасному стану та перспективам розвитку електромобільності, тому привернула значну увагу студентів. Лекцію професора Вольфа Бургера, яка транслювалася в конференцзалі КНУТД, із зацікавленням слухали здобувачі освітніх програм «Електромеханіка», «Інтелектуальні системи відновлюваної енергетики та електромобілів», «Комп’ютерні системи та мережі», «Системний аналіз і управління» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В онлайн-режимі до них долучилися магістри та аспіранти інституту. Професор Вольф Бургер також розповів про студентські проєкти в сфері електротранспорту, які виконують у німецькому університеті та відповів на запитання здобувачів освіти.

Студенти і викладачі Інституту інженерії та інформаційних технологій висловлюють щиру вдячність професору Вольфу Бургеру за проведену лекцію та сподіваються на подальшу плідну співпрацю з університетом Німеччини в реалізації багатьох спільних освітніх та наукових проєктів.

 

19.06.2023