КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗБОРИ ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ КНУТД

Традиційно, наприкінці навчального року відбулися збори Первинної профспілкової організації студентів Київського національного університету технологій та дизайну, на яких було підбито підсумки діяльності профкому студентів КНУТД за період з листопаду 2021року по червень 2023 року.

З вітальним словом до членів ППОС КНУТД звернулася Людмила Ганущак-Єфіменко, проректор з наукової та інноваційної діяльності, яка побажала студентам успішного закінчення навчального року та відзначила, що діяльність профкому студентів КНУТД є надзвичайно важливою, особливо в умовах воєнного стану. Також було зазначено, що діяльність профкому студентів КНУТД і підтримка студентського колективу дуже важлива для забезпечення сприятливих умов для навчання та розвитку.

Студенти також заслухали звіт голови ППОС КНУТД Наталії Лесюти, яка поінформувала членів ППОС КНУТД про результати роботи профспілки студентів у різних напрямах та виокремила основні з них:

Волонтерська діяльність. Студенти проявили ініціативу, турботу й активність у допомозі тим, хто потребує підтримки. Було організовано благодійні акції зі збору коштів, збір новорічних подарунків для військових та організація благодійних студентських конкурсів.

Культурно-масова та спортивна діяльність. Члени профкому студентів КНУТД брали активну участь в організації та як учасники численних культурних заходів, концертів та спортивних змагань. Студенти проявили неймовірну здатність до самовираження, що завжди було важливим і цікавим аспектом студентської спільноти.

Оздоровча діяльність. За підтримки адміністрації університету Профком студентів КНУТД щорічно здійснює організацію зимової оздоровчої поїздки для здобувачів освіти в Карпати. Ці поїздки спрямовані на покращення фізичного та психологічного стану студентів, сприяють формуванню здорового способу життя та підтримці фізичної активності серед студентів.

Інформаційно-просвітницький напрям. Профком студентів КНУТД продовжував активно працювати у цьому напрямі, зосереджуючись на розповсюдженні корисної та актуальної інформації про новини, заходи та події університету, а також про ресурси та можливості, які можуть бути корисними для студентів.

На завершення звіту подяками за активну діяльність у житті профкому студентів КНУТД було нагороджено голів профбюро факультетів та інститутів, а саме:

˗      Ольгу Семененко – голову профбюро Факультету дизайну;

˗      Марію Майсак – голову профбюро Факультету мистецтв і моди;

˗      Вікторію Люльку – голову профбюро Факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій;

˗      Дмитра Давидюка – голову профбюро Факультету хімічних та біофармацевтичних технологій;

˗      Тетяну Сінькевич – голову профбюро Факультету управління та бізнес-дизайну;

˗      Софію Подік – голову профбюро Факультету культурних і креативних індустрій;

˗      Максима Шевченка – голову профбюро Інституту права та сучасних технологій;

˗      Євгенія Коржа – голову профбюро Інституту інженерії та інформаційних технологій.

 

 

Дякуємо адміністрації університету за постійну підтримку студентських ініціатив та допомогу! Дякуємо всім студентам, які долучаються до заходів, подій та цікавляться життям університету!

Багаторічне профспілкове гасло «У єдності – наша сила» в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну стало девізом національного єднання, віри в справедливість і Перемогу!

20.06.2023