КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ ВИХОВНОЇ РОБОТИ У 2022/202З н.р. З МЕШКАНЦЯМИ ГУРТОЖИТКІВ КНУТД

Виховна робота в гуртожитках є невід’ємним складником виховного процесу, який здійснюється в Університеті. Вищим органом студентського самоврядування в гуртожитках є органи студентського самоврядування гуртожитків КНУТД.

 

У рамках відвідувань було проаналізовано звіти кураторів за 2022/2023 навчальний рік.

Протягом навчального року відбувалися зустрічі зі студентськими старостами гуртожитків № 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 на яких обговорювали питання про умови проживання мешканців гуртожитків, а також було надано пропозиції щодо оновлення певних предметів та засобів у кімнатах дозвілля для більш комфортного відпочинку.

Важливим чинником у виховній роботі є правильні взаємовідносини адміністрації і мешканців гуртожитку, які базуються на взаємній повазі.

Представник адміністрації радиться із мешканцями, обговорює з ними проблеми, розкриває перспективи їхнього зростання, тобто створює атмосферу довіри, викликає мешканців на відверту розмову. Основними методами виховної роботи в гуртожитках є метод переконання, метод стимулювання, метод оцінювання та самооцінювання.

Особливу увагу було приділено організації різноманітних заходів і проведенню виховних бесід, як національно-патріотичного змісту, так і стосовно академічної доброчесності та вирішенню конфліктних ситуацій тощо.

23.06.2023