КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ СТУДЕНТКУ КАФЕДРИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КАЛІНІНУ КРІСТІНУ ГРУПИ БІП 1-22 З ІІ МІСЦЕМ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ТВОРЧОМУ КОНКУРСІ НАУКОВИХ РОБІТ

29 червня 2023 р на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький) відбувся Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Автоматизація процесів керування, приладобудування та комп’ютерно-інтегровані технології». Конкурс проводився для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти галузей знань 15 «Автоматизація та приладобудування», 17 «Електроніка та телекомунікації», 12 «Інформаційні технології».

Учасники змагалися в номінаціях:

– Інформаційні технології в автоматизації;
– Електроніка та телекомунікації;
– Моделювання та оптимізація процесів керування;
– Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології;
– Автоматизація та приладобудування.

Від Київського національного університету технологій та дизайну свою роботу представила студентка групи БІП1-22 Крістіна Калініна під керівництвом кандидата технічних наук, доцента кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій Юрія Лебеденка.

Науково-дослідна робота присвячена розробці та реалізації системи керування маніпулятором за допомогою візуального інтерфейсу та штучного інтелекту. Мета роботи полягає в розробці програмно-апаратної платформи для керування маніпулятором, а саме на основі розпізнавання руху та позиції руки, або окремих пальців.

За рішенням журі студентка Київського національного університету технологій та дизайну, факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій групи БІП1-22 Крістіна Калініна посіла 2 місце за напрямом «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Вітаємо щиро з перемогою і хочемо побажати йти тільки вперед та досягати нових висот!

10.07.2023