КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КНУТД СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ!

7 липня 2023р. у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулася визначна та урочиста подія в якій взяли участь понад 500 студентів – складання Військової присяги на вірність українському народові. З-поміж них склали присягу 104 студенти Навчально-наукового комплексу військової підготовки Київського національного університету технологій та дизайну за військово-обліковою спеціальністю «Організація продовольчого, речового, шкіперського і торгівельно-побутового забезпечення» та отримали офіцерські звання.

Із урочистою подією випускників привітали Іван Грищенко, ректор КНУТД, професор, академік НАПН України, Михайло Коваль, начальник НУОУ ім. І. Черняховського, генерал-полковник та представники інших університетів.

Військова присяга свідчить про готовність служити з відданістю та честю, дотримуватися військової дисципліни та виконувати свої обов'язки з високим професіоналізмом. Сьогодні, в умовах повномасштабної воєнної агресії росії проти України, у цей важкий час для українського народу, свідоме рішення покласти на себе військовий обов'язок заслуговує на повагу і свідчить про відповідальність, мужність, відвагу, патріотизм, готовність служити та захищати свою Батьківщину, свій народ, свою землю. Військова служба потребує великих зусиль, самовідданості та дисципліни, а знання, уміння та навички, здобуті в процесі навчання, згуртованість, допомога, підтримка та віра в своїх товаришів обов’язково допоможуть подолати будь-які труднощі та випробування.

Ми пишаємось нашими студентами та впевнені, що безпека та незалежність України у надійних руках.

Бережіть себе та своїх товаришів! Слава Україні! Разом до Перемоги!

11.07.2023