КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО (НАЦІОНАЛЬНОГО) КОНКУРСУ НАУКОВИХ ТА НАВЧАЛЬНИХ ВИДАНЬ «ВІДКРИТА НАУКА, СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Відбувся Всеукраїнський (національний) конкурс наукових та наукових та навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні технології». 21 червня було оголошено переможців конкурсу. Вітаємо Олену Володимирівну Юфереву, доктора філологічних наук, професора кафедри філології та перекладу та Тетяну Михайлівну Деркач, доктора педагогічних наук, декана факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, які посіли 2 місце у номінації «Соціо-гуманітарні та економічні науки».

Навчальний посібник «Pedagogical Skills in Higher Education Institution», виданий видавництвом КНУТД у 2023 році, орієнтований на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового рівня «доктор філософії». Метою посібника є узагальнення і систематизація інноваційних теорій та практик у сфері вищої освіти, актуалізація найсучасніших західноєвропейських та українських досліджень. Крім теоретичного матеріалу, книжка містить практичні завдання, відкрито сформульовані питання та різні види ілюстрацій, що сприятимуть поглибленому вивченню тем у подальшій самостійній роботі. Студентам пропонується осмислити особливості психологічної організації викладача/учня, визначити власний стиль викладання/навчання.

Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо нових наукових досягнень!

14.08.2023