КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

17 серпня 2023 року відбулась урочиста посвята першокурсників факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну. Не зважаючи на складні часи, факультет управління та бізнес-дизайну зацікавив багатьох абітурієнтів з усіх регіонів України. Ласкаво запрошуємо в нашу університетську родину КНУТД!

За традицією на святковій церемонії першокурсників у відеозверненні привітав ректор Київського національного університету технологій і дизайну, академік Іван ГРИЩЕНКО.

Посвята першокурсників відбулась в святковому настрої. Зі словами  привітання з першим незабутнім студентським святом до першокурсників звернулась декан факультету управління та бізнес-дизайну, професор Олександра ОЛЬШАНСЬКА. Декан розповіла про перспективи навчання, особистого розвитку, можливості міжнародної академічної мобільності за програмо. ЕРАЗМУС+ в рамках отриманих грантів ФУБД, можливості долучитись до волонтерського руху.

 

Завідувачи кафедр факультету у цей надзвичайно важливий день у житті першокурсників привітали їх з початком цікавого незабутнього студентського життя, презентували освітні програми, перспективи науково-дослідної роботи, та широкий спектр різноманітних заходів на майбутнє.

 

Студенти – учасники студентського самоврядування факультету підготували для першокурсників спеціальний відеофільм про студентське життя та цікаву концертну програму. Патріотичні номери від студентів були щиро підтримані новими першокурсниками:

Гімн факультету управління та бізнес-дизайну у виконанні студентів та підтриманий новою когортою першокурсників лунав переможно.

Факультет управління та бізнес-дизайну щиро вітає першокурсників та їх батьків з початком навчання! Бажаємо сил та натхнення у навчанні, нових знайомств, цікавих подій та зустрічей!

Скорішої Перемоги нам всім!

 

22.08.2023