КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТА ПОСВЯТА В СТУДЕНТИ В ІНСТИТУТІ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

17 серпня 2023 року в Інституті інженерії та інформаційних технологій КНУТД відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти.

На заході зібралися студенти першого року навчання, їхні батьки, науково-педагогічні працівники кафедр інституту. Модератором заходу був директор інституту Ігор Панасюк.

На початку заходу до учасників зібрання з вітальною відеопромовою звернувся Іван Грищенко, ректор КНУТД, академік НАПН України.

Присутні уважно слухали слова ректора і вітали їх оплесками.

Для ознайомлення з університетом його історією і сьогоденням було продемонстровано відеофільм про КНУТД.

На зустріч із першокурсниками завітали представники партнерів-стейкхолдерів КНУТД. Вони зазначили, що студенти зробили правильний вибір, тому що КНУТД один з найкращих університетів України. Окреслили можливості та перспективи для студентів.

Від ПрАТ НЕК «Укренерго» до першокурсників звернулася Вікторія Ліщук, керівник Департаменту. 

Від IT компанії «SoftServe» до присутніх в аудиторії звернувся Роман Куриленко, фахівець з розвитку бренду роботодавця та співпраці з молоддю. 

Після вітальних виступів Ігор Панасюк познайомив студентів та їх батьків із завідувачами кафедр: комп’ютерної інженерії та електромеханіки професором Борисом Злотенком та прикладної фізики та вищої математики Оксаною Лагодою; а також представив провідних професорів: Ірину Шведчикову, Олександра Шавьолкіна, Олександра Ковальчука.

Професор Ірина Шведчикова розповіла про освітні проєкти з університетами Німеччини, які виконуються в Інституті і до яких зможуть долучитися студенти першого курсу.

 

Урочиста частина зустрічі завершилася вітаннями від представників студентського самоврядування Іллі Конавальчука і Євгенія Коржа. Вони розповіли про можливості розвитку особистості в нашому університеті.

Після закінчення офіційної частини відбулось неформальне спілкування, під час якого першокурсники та їхні батьки отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Колектив Інституту інженерії та інформаційних технологій бажає першокурсникам творчого натхнення, успіхів у навчанні, професійної реалізації та здійснення мрій!

 

22.08.2023