КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТА ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХІМІЧНИХ ТА БІОФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

17 серпня 2023 р. у Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників Факультету хімічних та біофармацевтичних технологій.

На початку церемонії з вітальним словом виступив Іван Грищенко, ректор університету, професор, доктор економічних наук, академік НАПН України заслужений працівник освіти України. Він побажав завжди вчитися, у будь-яких формах: в університеті, на роботі, курсах, тренінгах, гуртках. Тривоги й перехід до укриття не мають бути перепоною для того, щоб розвиватися. Ворог якраз цього і домагається, бо неосвічені люди – керовані, як кажуть, раби. Ректор наголосив, що необхідно відбудовувати нашу державу, ставати висококваліфікованими фахівцями, адже саме молодь творить нове майбутнє, нову вільну Україну.

 

Щиро вітала учасників зібрання і Тетяна Деркач, декан факультету, професор. Вона тепло привітала першокурсників зі святом, запросила їх до дружної студентської родини, коротко поінформувала присутніх про підсумки вступної кампанії та особливості організації очного навчання в сучасних умовах. Декан наголосила, що освіту першокурсники будуть здобувати у навчальному закладі, який є одним із лідерів технологічних закладів вищої освіти в Україні та займає передові освітянські позиції як у нашій країні, так і за її межами.

 

Також з вітальними словами виступили завідувачі кафедр, професори Олена Мокроусова, Вікторія Плаван, Володимир Бессарабов та Олена Крюкова, заступник декана, доцент. Кожен знайшов особливі слова для нових членів університетської родини. Поінформували про можливість отримання дуальної вищої освіти, яка передбачає поєднання навчання в закладі освіти та на підприємстві. Завдяки цьому здобувачі отримують можливість ознайомитися із сучасними технологіями та «секретами» фаху в умовах реального виробництва, на якому мають можливість розпочати свій кар’єрний шлях одразу після випуску. Усіх зацікавлених студентів запрошено долучатися до наукової роботи, а також реалізовувати свої творчі здібності. Для цього у КНУТД створено усі можливості.

 

Щиро вітаємо першокурсників та бажаємо віри у власні сили, підкорення нових вершин, активного, цікавого та наповненого радістю студентського життя!

 

23.08.2023