КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ ВІТАЄ ПЕРШОКУРСНИКІВ-2023

14 серпня 2023 року відбулася зустріч студентів-першокурсників, що навчаються за освітньою програмою «Мультимедійний дизайн», з викладачами кафедри мультимедійного дизайну.

Володимир Тименко, завідувач кафедри мультимедійного дизайну, доктор педагогічних наук, професор привітав майбутніх дизайнерів-виконавців мультимедійних об’єктів зі святом Медового Спаса і побажав успішних, яскравих років навчання у Київському національному університеті технологій та дизайну. Він висловив сподівання, що етнічні традиції українців стануть невичерпним джерелом здобутих знань, умінь та навичок з мультимедійного етнодизайну в майбутній успішній професійній дизайн-діяльності.                                                                    

Першокурсники кафедри мультимедійного дизайну БДм1-023, БДм2-023, БДм3-023, БДм4-023

Першокурсники познайомилися з науково-педагогічними працівниками кафедри мультимедійного дизайну: доцентом Вадимом Батраком, асистентом Олександром Васильєвим, старшим викладачем Марією Кравченко, кандидатом технічних наук, старшим викладачем Станіславом Потаніним, старшим викладачем Валерієм Скляренком, доцентом Оленою Слітюк, асистентом Михайлом Черніковим, професором університету Олександром Шаповалом та іншими.

Куратор Олена Слітюк звернула увагу першокурсників на особливості електронного розкладу, наявність модульного середовища освітнього процесу, де мають місце всі навчальні дисципліни освітньої програми з мультимедійного дизайну, а також наголосила на обов’язковому дотриманні правил поведінки в Університеті і гуртожитку під час оголошення повітряної тривоги. Також проінформувала першокурсників про місця знаходження укриттів.

 

Вадим Батрак, викладач дизайн-графіки і Михайло Черніков, викладач режисури зйомки та монтажу закликали студентів до участі в гуртковій роботі кафедри, проінформували про можливості реалізації творчого потенціалу в творчих та наукових конкурсах, виставках, олімпіадах. Викладачі порадили першокурсникам ознайомитися із сайтом кафедри мультимедійного дизайну, де представлено всі  напрями гурткової роботи, а також творчі роботи мультимедійних дизайнерів інших курсів кафедри мультимедійного дизайну.

Студентів і викладачів кафедри зачарувала комунікаційною активністю та щирістю першокурсниця групи БДм2-23 Олеся Ткаченко, яка виявила лідерський талант і сама зголосилася виконувати обов’язки старости групи. Вона записала на дошці електронну адресу і створила групу у телеграмі з метою своєчасного інформування одногрупників про щоденні події та виклики студентського життя. Старостами груп також було обрано Кристину Вояковську (БДм1-23), Діану Степаненко (БДм3-23), Кіру Сизько (БДм4-23).

Вітаємо талановитих, дизайн-обдарованих і активних студентів, які обрали для реалізації майбутньої успішної професійної кар'єри кафедру мультимедійного дизайну!

23.08.2023