КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗШИРЮЄМО СПІВПРАЦЮ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

Розширюючи горизонти співпраці в індустрії гостинності, яка реалізується в межах освітньо-професійних програм на факультеті культурних та креативних індустрій Київського національного університету технологій та дизайну ректором Іваном Грищенко та власником мережі компаній готельно-ресторанного бізнесу Андрієм Свищуком 23 серпня 2023 року підписано договір про співпрацю з ресторанним комплексом «Хата рибака» в м. Києві.

Основною метою співпраці в сучасних умовах визначено, насамперед, підготовку компетентних фахівців в галузі ресторанно-готельної індустрії, які здатні організовувати сервісно-виробничий процес з урахуванням вимог і потреб споживачів та забезпечувати його ефективність; виявляти, визначати й оцінювати властивості і показники якості продукції та послуг, що впливають на рівень забезпечення вимог споживачів у сфері гостинності.

 

Під час підписання договору було наголошено на пріоритетності практичної складової, необхідності максимальної адаптації освітньо-професійної програми  «Готельно-ресторанний бізнес» до виробничої сфери. Бізнесменом Андрієм Свищуком окреслено основні пріоритети щодо осучаснення компонент освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» та навчального плану, відповідно. Під час зустрічі ректором Іваном Грищенко піднято основні питання, щодо напрямів подальшої співпраці, зокрема, проведення тренінгових, навчальних занять на базі ресторанних комплексів; участь стейкхолдеру на всіх етапах реалізації освітньої програми; стажування викладачів з метою підвищення кваліфікації; проходження виробничої, переддипломної практики на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу з майбутнім працевлаштуванням здобувачів вищої освіти; можливості реалізації дуальної форми навчання тощо.

Дякуємо за можливості співпраці!

Ресторанний комплекс «Хата рибака» місце в яке хочеться повернутися знову.

 

23.08.2023