КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗШИРЕННЯ ПРАКТИКО-ОРІЄНТОВАНОЇ ТРАЄКТОРІЇ НАВЧАННЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ!

Розпочато партнерську співпрацю між Київським національним університетом технологій та дизайну та ресторанним комплексом «Одеський бульвар».

Керівниками закладів, ректором Іваном Грищенко та власником ресторанного комплексу «Одеський бульвар», Олександром Свищуком підписано угоду про співпрацю.

Ключовими пунктами в рамках угоди про спільну діяльність стала можливість реалізації практико-орієнтованого навчання, на базі ресторанного комплексу «Одеський бульвар» - це сприятиме професійному розвитку майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу Факультету культурних і креативних індустрій, а саме: здатності застосовувати сучасні методи аналізу тенденцій і перспектив розвитку індустрії гостинності, знання особливостей функціонування ресторанного господарства, форм управління підприємствами індустрії гостинності, як зазначив Олександр Свищук.

 

«Ми зацікавлені в посиленні практичної підготовки здобувачів вищої освіти, працевлаштуванні та можливості реалізації дуальної форми освіти », - зазначив ректор Іван Грищенко під час підписання договору.

Також сторони обговорили план спільних практичних заходів, майстер-класів, форумів та програму залучення гостьових лекторів.

Дякуємо за співпрацю!

 

https://www.facebook.com/odesskiybulvar/?ref=bookmarks

 

30.08.2023