КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ЯК ОСНОВА ЯКІСНОЇ ОСВІТИ СТУДЕНТІВ ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Академічна доброчесність є фундаментом освітнього процесу в Інституті права та сучасних технологій. Спільнота Інституту у своїй діяльності дотримується принципів академічної доброчесності у навчанні, викладанні, науково-дослідній діяльності, наданні інших освітніх і консультативних послуг.

Дотримання академічної етики забезпечується в шляхом проведення  комплексу просвітницьких заходів, серед яких важливе місце посідає курс лекцій, який забезпечує  Центр менеджменту якості освітньої діяльності КНУТД.

29 серпня 2023 року Олена СТЕПАНОВА – керівник Центру менеджменту якості освітньої діяльності КНУТД прочитала лекцію «Академічна доброчесність» для здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, а також науково-педагогічних працівників Інституту, в якій розкрила  сутність академічної доброчесності та необхідність дотримання її принципів.

Олена СТЕПАНОВА акцентувала увагу на дотриманні норм законодавства про академічну доброчесність та Кодексу академічної доброчесності КНУТД; неприпустимості плагіату в наукових роботах, надання достовірної інформації про результати власних навчальних (наукових, творчих) досягнень.

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

 

31.08.2023