КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КНУТД З ГОТЕЛЬЄРАМИ-ПРАКТИКАМИ П’ЯТИЗІРКОВОГО PREMIER PALACE HOTEL KYIV

31 березня 2023 року відбулась зустріч бакалаврів та магістрів кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу КНУТД з готельєрами-практиками п’ятизіркового готелю Premier Palace Hotel Kyiv в рамках роботи студентського наукового гуртка «Туризм та індустрія гостинності».

Спеціаліст відділу навчання Аліна познайомила студентів з першим п’ятизірковим готелем України та розкрила таємниці успішності закладу навіть у такі тяжкі часи.

 

Здобувачі освіти мали можливість познайомитися з роботою ресторану Ikigai, конференц-залів, оздоровчого спа-центру, сауною та побачити неймовірні тематичні номери, присвячені видатним особистостям, а також зазирнули у підсобні виробничі приміщення закладу.

 

 

 

Студенти активно ставили запитання й отримали вичерпні відповіді від професіоналів-практиків п’ятизіркового Premier Palace Hotel щодо сучасного стану готельної індустрії у період військових дій та перспективи розвитку у майбутньому, відчули важливість і перспективність обраної професії.

 

Щиро дякуємо генеральному директору готелю «Прем’єр Палац» Олександру Бую, начальниці відділу управління персоналом Світлані Мокроусовій за сприяння у проведенні заходу, а Аліні – за змістовну зустріч та поради студентам!

02.04.2023