КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Формуємо академічну культуру разом!

(продовжується цикл зустрічей з учасниками освітнього процесу щодо питань академічної доброчесності)

Центр менеджменту якості освітньої діяльності Київського національного університету технологій та дизайну реалізує  місію та стратегію Кодексу академічної доброчесності КНУТД у формуванні системи забезпечення якості вищої освіти. 

Здобувачам вищої освіти Факультету культурних і креативних індустрій проведено лекційне заняття керівником  Центру Оленою СТЕПАНОВОЮ, де було наголошено про важливість забезпечення реалізації політики академічної доброчесності, а також сприятливого академічного середовища в закладі, створення якісного підходу до провадження освітньої і наукової діяльності студентів та викладачів. 

Студенти Факультету культурних і креативних індустрій кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу, кафедри філософії та культурології, а також кафедри сценічного мистецтва і культури, були ознайомлені з основними положеннями академічної доброчесності, фундаментальними цінностями та етичними нормами взаємовідносин в Київському національному університеті технологій та дизайну. 

В ході лекції було наголошено, що для забезпечення академічної доброчесності необхідно дотримуватися наступних принципів: верховенства права, законності, науковості, професіоналізму та компетентності, поваги і взаємної довіри, відкритості і прозорості.

Окремо підкреслено про принципи порушення академічної доброчесності здобувачами освіти, педагогічними, науково-педагогічними та науковими працівниками Київського національного університету технологій та дизайну і наслідки їх академічної відповідальності. 

06.09.2023