КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗШИРЕННЯ ГОРИЗОНТІВ СПІВПРАЦІ МІЖ КИЇВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ ТА УКРАЇНСЬКОЮ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОЮ АКАДЕМІЄЮ

Активно починаємо новий навчальний рік. 1 вересня 2023 року Київський національний університет технологій та дизайну (КНУТД) з робочим візитом відвідала керівниця з наукової діяльності Української інженерно-педагогічної академії (УІПА), доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій, гарант освітньо-наукової програми «Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення» спеціальності 175 Інформаційно-вимірювальні технології – Ганна Сергіївна ГРІНЧЕНКО.

В рамках візиту відбулась робоча зустріч з деканом факультету Мехатроніки та комп’ютерних технологій – Володимиром Миколайовичем ПАВЛЕНКО та завідувачкою кафедри Інформаційних та комп’ютерних технологій – Владиславою Валентинівною СКІДАН. Під час зустрічі було обговорено питання щодо академічної мобільності та розвитку партнерських відносин в рамках існуючої угоди про співпрацю між УІПА та КНУТД.

Також було проведено круглий стіл з викладачами кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій (Олегом Яковичем НІКОНОВИМ, Антоніною Петрівною ВОЛІВАЧ, Валерією Борисівною ДРОМЕНКО) та здобувачами вищої освіти кафедри. Під час зустрічі обговорювались питання щодо забезпечення якості освітнього середовища, змісту освітніх та освітньо-наукових програм за спеціальностями: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка; 175 Інформаційно-вимірювальні технології.

 

 

Особливу увагу було приділено питанням щодо обміну soft skills, співробітництву та можливості спільної викладацької, наукової та проєктної діяльності.

 

08.09.2023