КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРВИННА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ СТУДЕНТІВ НА МОЛОДІЖНОМУ ФОРУМІ «ПРО НАЦІЮ»

З 18 по 19 серпня 2023 року представники Первинної профспілкової організації студентів взяли участь у всеукраїнському молодіжному форумі «Про націю», який  проходив на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

На  форум з`їхалися студенти з різних куточків України, це стало  прекрасною нагодою для голів ППОС та ОСС українських вишів зустрітися й поділитися своїм досвідом та ідеями, налагодити цінні зв'язки з колегами з інших університетів. 

Понад усе запам'яталася дружня та невимовно творча атмосфера, яка панувала на форумі.

У межах форуму було обговорено питання активних дій та можливостей студентів у наближені України до перемоги у війні, роль молоді у громадських та політичних сферах ухвалень рішень на всіх рівнях, соціальної інтеграції молоді, забезпечення належних освітніх послуг в умовах війни. Також було проведено практикум в групах на тему « Вплив медіа на політичну думку студентства». Кожен мав змогу проаналізувати поставлені питання й виголосити свою думку. Молодь активно висувала свої пропозиції, як саме захистити себе від «фейків» та як правильно фільтрувати інформацію в новинах.

Первинна профспілкова Організація студентів Київського національного університету технологій та дизайну щиро дякує за запрошення та теплий прийом у Національному університету біоресурсів і природокористування України та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

08.09.2023