КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПРОЙШЛИ СТАЖУВАННЯ В АПАРТ-ГОТЕЛІ “АСТЕРІ”

Викладачі кафедри ТГРБ не тільки фахово викладають навчальні дисципліни в університетських аудиторіях, а й всебічно розвиваються, вдосконалюючи практичну складову викладацької діяльності.

На початку 2023-2024 н.р. проф. Моргулець О.Б., доц. Бірюкова Ю.А., доц. Шевченко О.О., доц. Бунтова Н.В., доц. Бровенко Т.В. та доц. Тонких О.Г. успішно пройшли інтенсив-курс “Бізнес-компетентності в готельно-ресторанній справі” в апарт-готелі “Астері”.

В’ячеслав ГУРТ – директор готелю «Астері»  як успішний професіонал і практик готельно-ресторанного бізнесу, поділився власним досвідом антикризового управління готельно-ресторанним закладом у період воєнного стану в Україні та визначив основні вимоги до компетентностей сучасного фахівця сфериобслуговування.

Результатами навчання стали:

  • розуміння ринкових тенденцій, формулювання бізнес-ідей та розробка маркетингових стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесу;
  • поглиблення знань щодо інноваційних трендів сучасного готельно-ресторанного бізнесу:
  • вміння оцінювати ефективність впровадження інновацій в готельно-ресторанному бізнесі;
  • прийняття ефективних рішень, враховуючи ризики функціонування в умовах невизначеності.

Науково-педагогічні працівники кафедри ТГРБ КНУТД висловлюють щиру подяку надзвичайно привітному колективу готелю «Астері» за змістовний та важливий захід  для вдосконалення освітнього процесу підготовки фахівців за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та запрошують до подальшої співпраці!

19.07.2023