КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗНАЙОМСТВО З ПЕРШОКУРСНИКАМИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ І МЕБЛІВ

14 серпня 2023 р. відбулося знайомство з першим курсом майбутніх дизайнерів середовища. Студентів щиро привітав Данило Косенко, завідувач кафедри дизайну інтер’єру і меблів, кандидат мистецтвознавства. Він подякував першокурсникам за довіру до нашого Університету та до колективу кафедри, а також наголосив, що здобуття якісної освіти вимагає від студентів сумлінної праці та неухильного виконання вимог освітньої програми.

Куратор першого курсу, доцент кафедри Олена Вишневська розповіла про особливості освітнього процесу, розклад занять, принципи роботи модульного середовища КНУТД, розподіл студентів по групах, представила студентам старост академічних груп Анну Ніколаєнко, Михайла Юрова та Єлизавету Прасол. Людмила Ковальчук, завідувач лабораторії кафедри ознайомила студентів з технічними особливостями функціонування електронних освітніх ресурсів КНУТД.

  

17 серпня всі першокурсники дизайну середовища були присутні на загальних зборах факультету дизайну.

Протягом другого тижня навчання було проведено зустрічі куратора з кожною групою окремо. Метою зустрічей було знайомство студентів груп між собою. Молоді люди розповідали про міста, з яких вони приїхали, про свої захоплення, що спонукало їх обрати навчання саме в КНУТД на програмі «Дизайн середовища». Здобувачі освіти весело провели час, поділилися враженнями, намітили плани на найближчий місяць.

11.09.2023